Christmas Tree

Publicerat | Kategori: Fotografi - HögtiderPersonligt - TinoPersonligt - Vardag
 
 

Nu är vår allra första julgran färdigpyntad och klar, himla mysigt blev det. Julstämningen börjar återigen smyga sig på vilket är på tiden, bara 3 ynka dagar kvar till julafton ju. I helgen ska de sista julklapparna köpas och slås in, sen så beger vi oss hem till familjen på lillajulafton för hederlig uppesittarkväll med Bingolotto och julklappsspelet. Underbart!

 

Men håller tummar och tår att min lilla älskling ska hinna bli frisk, för just nu är han inne på sin 3:e magsjuka och dessutom vaknade han efter sin powernap med hög feber!! Usch för alla dessa influenser under juletid! 

 


Kram 


Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se