Nu är det slut på veckan

Publicerat | Kategori: Personligt - Vardag
 
 
Dagarna har rullat på bra denna första jobbvecka och imorgon är det ju fredag och jag slutar dessutom tidigt!! Hehe jag kan inte låta bli och tralla på...nu är det slut på veckan nu är det dags för fredagsmys! Skön känsla att äntligen kunna ha en vardag och kunna njuta av helgen. För innan har det ju liksom varit mer som fredag hela veckan, nice i början med nä inte i flera månader tack.
 
Ja vad kan jag mer berätta, jo har två barnfotograferingar på lördag och en familjefotografering på söndag, så det blir ingen lugn helg här inte ;) Men det gör absolut ingenting, för det är bara kul att få lite bokningar. Så just nu googlar jag runder för att hitta inspiration i reklampauserna på bästa Revenge. 
 
 

Kram 

Kommentarer
Postat av: Angus

Va roligt med bokningar! Tar du betalt oxå eller gratis?

Svar: Ja det är superkul :) Har fått förfrågningar om jag tar betalt, men har valt att inte göra det då jag känner att jag fortfarande är nybörjare.
Magdalena Blixt

2012-11-15 kl. 22:19:58
URL: http://angusfoto.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se