Bröllopsbokning

Publicerat | Kategori: Fotografi - Barn & FamiljPersonligt - Tankar & Drömmar
 
Känns fortfarande lite overkligt men jag har efter lite eller ja en hel del funderande och övertygande tackat ja till att vara fotograf på ett bröllop i höst. Helt sjukt men samtidigt himla spännande! För först så var jag rättså säkert på att avböja men med dessa fina ord...
 

"Jag vet att jag frågat dig innan ifall du tar bröllopsfoto, du kände dig inte tillräckligt erfaren för att ta ett så stort uppdrag.

Men nångång måste ju vara den första ;)
Vi är så ortoligt nöjda med bilderna vi sett som du tagit på framförallt Moa och Alice och vi undrar därför om du skulle kunna tänka dig att vara med och fotografera vårt bröllop i september?"

 
Så kunde jag ju bara inte tacka nej. Det är verkligen en ära att få föreviga deras stora dag. En lättnad är att det är flera månader dit så jag har gott om tid på mig att samla ännu mer erfarenheter och bli en säkrare som fotograf. Herre jisses bröllopsfotograf, sjuk tanke men samtidigt lite stolt att de just valt mig!!
 
 
Fina familjen ♥
 
 
 
 
 
 
 

Kram 

Kommentarer
Postat av: Angus

Grattis!! Vilken ära! Är säker på att du kommer klara det galant. Jag har gjort ett bröllop och väldigt grön! Det är inte många av bilderna jag är nöjd med idag men vilken erfarenhet!vill göra om!

Svar: Tack fina du :) Känner mig också väldigt grön, men samtidigt ska det bli väldigt spännande och precis som du säger en superbra erfarenhet!!
Magdalena Blixt

2013-01-23 kl. 01:17:54
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Marlen

Det slog mig precis att vi har vår kontakt över FB men att jag nu avslutat mitt konto. Just ang vår fotografering nu i Feb. Du når mig på Instagram eller 0704868640. :) Jag antar att vi hörs av lite närmre. :)

Svar: Har nu skickat ett mail till dig :)
Magdalena Blixt

2013-01-24 kl. 21:08:01

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se