En lördag i december

Publicerat | Kategori: Personligt - Vardag
 
 
Inställd fotografering resulterade istället med att jag hälsade på hos min arbetskollega Caroline som också brinner för fotografering. Så under förmiddagen försökte vi fotografera mig och Tino och Caroline och hennes fina hund Baretta. Hihi så kul för Baretta älskar verkligen barn och Tino är ju tokig i hundar, så det blev fullt ös i hennes etta. Fina bilder blev det denna gång med, visar er en annan dag!
 
Imorgon är det en gravidfotografering på schemat, första gången jag ska fota en gravidmage! Åhh ska bli såå spännande, så nu sitter jag och laddar med lite gravidbilder för att inspireras och försöker även komma på lite nya idéer. 
 
 

Kram 

Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se