Julpaketet

Publicerat | Kategori: Intressen - Foto & DesigntipsPersonligt - Vardag
 
 
 

Just nu så är jag i full gång och beställer både julkort och fixar med de första julklapparna till familjen. Japp samma visa i år igen, lär mig aldrig att fixa sånt i tid ;) Är en tidsoptimist ut i fingerspetsarna! 

 

Kan ju även meddela er om att jag lite sådär spontant igår köpte Emelie Ohlssons julpaket som ni kan hitta här. För när jag såg att en av de 9 kurserna var barnfotografering kunde jag verkligen inte motstå att klicka på köpknappen! De andra kurserna är heller inte fy skam om jag säger så ;) Så nu vet ni var ni kan hitta mig på kvällarna framöver hihi...fastklistrad vid datorskärmen! 

 


Kram 


Kommentarer
Postat av: Angus

Köpte ett paket jag med :) har dock redan gått barnfotografering och den va bra!

2012-12-07 kl. 14:35:45
URL: http://angusfoto.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se