Björkar

Publicerat | Kategori: Fotografi - Natur & Landskap
Foto/redigering: Jag kamera: Canon EOS 600d
 

Kram ❤ 

Me today

Publicerat | Kategori: Intressen - Outfits & Mode
 
Dagens outfit:
Linne - MQ
Neon BH-top - Gina tricot
Långkjol - H&M 
 

Kram   

Silver

Publicerat | Kategori: Fotografi - Övriga motivIntressen - Shopping
 
Ny ring från hantverksmässan i Båstad och ett ängelhänge från Helsingborgsfestivalen.
 

Kram ❤ 

Helsingborgsfestivalen 2012

Publicerat | Kategori: Fotografi - Städer & ResorPersonligt - Nära & Kära
 
I förra veckan hade vi en underbar dag på Helsingborgsfestivalen med familj och vänner. Det blev dessutom Tinos premiäråk på en karusell och det var verkligen populärt om jag säger så...fick slita honom därifrån haha ;) 
 
Foto: Jag, My Nilsson och Aneek Redigering: Jag Kamera: Canon EOS 600d

Kram 

Tullakrok

Publicerat | Kategori: Fotografi - Natur & LandskapPersonligt - Nära & Kära
 
Jag, Tino och syrran tog en långpromenad till Tullakrok för där arrangerades det utomhusbio ikväll. Så på vägen dit fick kameran komma upp ett x antal gånger haha ;) Det är ju bara så vackert längs Rönneå, men väl framme var det förstås massvis av folk.
Så vi slog oss ner bland alla och direkt fram med picknickfilten och fikan. Träffade massa vänner och snackade, väldigt trevligt! Tyvärr fick vi traska hemåt innan filmen hade börjat då Tino såklart skulle hem och sova. Men det gjorde absolut ingenting för det var somsagt en mysig kväll ändå. 
 

Kram 

A pretty frame

Publicerat | Kategori: Intressen - Shopping
 
 
 
För ett tag sedan köpte jag denna tavelram och jag har nu satt in foton och hängt upp den i hallen. Blev himla nöjd med resultatet. Älskar verkligen designen med många små ramar som sitter ihop, köpt på Village. 
 
 

Kram 

The beauty of nature

Publicerat | Kategori: Fotografi - Natur & LandskapPersonligt - Tankar & Drömmar

 

Blir så himla glad av de fina kommentarer jag fått om mina naturbilder. Tacka kära vänner! Så här nedan kommer några utav mina favvobilder i kategorin natur. Det är verkligen kul att fotografera i naturen, för jag känner mig mycket mer "självsäker" där. I skogen finns det ingen prestationsångest, för det är liksom bara jag som ska bli nöjd. För när jag ska fotografera porträttbilder blir jag så mycket osäkrare på mig själv, för då är det någon annan som också ska bli nöjd. Man vill ju prestera så fina och vackra bilder som möjligt och det kanske inte blir så. 

 

Så därför blir det mycket natur/landskap- och Tinobilder (han har ännu inga krav haha) i bloggen. Men som jag lärde mig i skolan övning ger färdighet, så öva, öva, öva!!! För jag vill verkligen utveckla mina kunskaper, skicklighet och få så mycket mer erfarenhet kring fotografering. Så har tänkt gå lite fotokurser och förhoppningsvis kommer det anordnas fototräffar där man kan utbyta erfarenheter och tips med varandra :) Me like a lot! 

 

Foto/redigering: Jag Kamera: Canon EOS 600d
 

Kram 

Förstoringar

Publicerat | Kategori: Fotografi - Barn & FamiljIntressen - Hem & Inredning
 
Dessa 4 foton har jag gjort förstoringar på och jag har nu fått hem dem. Blev så fina och jag kommer förmodligen placera dem ovanför soffan. Tycker det är kul att kunna byta ut sina gamla tavlor med sina egentagna fotografier, blir så mycket mer personligare inredning då.
 

Kram 

A summer dream

Publicerat | Kategori: Fotografi - Natur & Landskap
Foto: Jag Kamera: Canon EOS 600d
 

Kram 

Över äng och skogar

Publicerat | Kategori: Fotografi - Natur & Landskap
 
När liten sov middag passade jag på att ta en liten cykeltur för att fotografera, för på vägen till stranden finns det ett ställe med så vackra sommarängar och skogar. Så det blev en hel del foton därifrån som ni kan se nedan. Enjoy! 
 
 

Kram 

Sommaren är bra härlig

Publicerat | Kategori: Fotografi - Barn & FamiljPersonligt - Nära & KäraPersonligt - Vardag
 
Älskade sommar du ger mig sån energi och glädje, så snälla stanna hos oss! Har haft en härlig dag med mamma, Johanna och Tino på stranden. Sedan när vi kom tillbaka blev det ännu mer bad för Tino då poolen drogs fram. Så efter massa sol och bad blev det korvgrillning i trädgården med mammsen och ett glas vitt på det :) Underbart!!! 
 

Kram 

Stranden

Publicerat | Kategori: Fotografi - Barn & FamiljPersonligt - Tino
 
Ni som har följ min gamla blogg har redan sett dessa foton. Men vill lägga upp dem här med, då jag är så nöjd med dem. Idag blir det även en stranddag då solen redan steker, klarblå himmel och dessutom är Tino en riktigt liten badanka. 
 
Hej så länge! 

Foto: Jag Modell: Tino Kamera: Canon EOS 600d
 

Kram 

Instagram photo

Publicerat | Kategori: Personligt - TinoPersonligt - Vardag
             
 
 
Dagen bjöd på sommar och sol,  självklart blev det massa bus utomhus med min plutt. Vi bor precis brevid en lågstadieskola så nu när det är sommarlov var det den perfekta lekplatsen för Tino. Även för mig då skolan är inhängnad hehe ;) För han är ju så attans snabb mitt busfrö!
 
p.s. följ mig gärna på Instagram - Blixten87
 
 

Kram 
 

A garden full of flowers

Publicerat | Kategori: Fotografi - Natur & Landskap
 
Foto: Jag Kamera: Canon EOS 600d
 
Alla dessa fina sommarblommer är något som jag älskar att fotografera. Måste ju även säga att sommaren nu äntligen är här igen ;) Så har planer på att ut och fotografera och föreviga "sommaren" på bild!
 
 

Kram 

When a man loves a woman

Publicerat | Kategori: Fotografi - Högtider
 
21 juli 2012 var dagen då Charlie och Isabelle började sin saga som man och hustru 
Det var en gång...
 
 
...och så de levde lyckliga i alla sina dagar!
 

Kram 


Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se