A busy day

Publicerat | Kategori: Personligt - Tankar & DrömmarPersonligt - Vardag
 
Min glada skitunge som busar hemma hos mormor och morfar. 
 
 
Hej på er! Varit fullt upp idag med städning och sätta upp lite nya Ikea möbler. Sen så iväg och lämna Tino hos mamma då jag var kallad till intervju idag. Det är alltså samma jobb som jag sökte om innan, men de vill tydligen också kalla till enskilda intervjuer. Så det var med en klump i magen jag cyklade dit, usch att "sälja" sig själv är verkligen inte min starka sida. Så efteråt var det blandade känslor, kändes som jag bara babblade massa saker om och om igen. Hoppas de förstod det jag ville få fram ;) För jag måste bara få ett positivt besked av rektorn som skulle höra av sig snarast. Så snälla ni, håll alla tummar och tår för mig!
 
Men lite roligare saker har jag framför mig, för redan imorgon blir det en barnfotografering, sååå det ska bli riktigt kul!!! 
 
 

Kram 

Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se