At Emma's place

Publicerat | Kategori: Fotografi - Modell & PorträttPersonligt - Vardag
 
Haha jag måste nog snart skaffa en "Emma-kategori" här på bloggen ;) Nä men jag är verkligen tacksam att Emma ställer upp som modell. Hon är ju dessutom grymt duktig både framför och bakom kameran!
 
 
Iallafall så har jag tillbringat denna förmiddag hemma hos Emma då hon ville fota porträtt med mig. Hennes lägenhet är ju bara såå fin *avundsjuk*. Varje gång jag är i deras lägenhet så vill jag flytta in där direkt hihi ;) Kanske kommer upp lite bilder från lägenheten, men det jag ville få sagt är att deras sovrum är verkligen perfekt för att köra inomhusfotografering...stora fönster, ljus inredning och bara så där klassikt fint! Kan ju även tillägga att denna dag så var himlen fylld med regnmoln, men ändå fick vi båda till fina ljus bilder. Härligt! 
 
Ska nu se bästa serien ever, Revenge!! Så bye bye :)
 
 

Kram 

Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se