Julkort 2

Publicerat | Kategori: Fotografi - Barn & FamiljPersonligt - Tino
 

Go kväll! Vill bara säga att gårdagen verkligen var en bra dag. Först hade jag en supermysig babyfotografering. Blev jättefina bilder och jag har snart redigera klart dem för att så snabbt som möjligt kunna skicka iväg beställningen. Sen på eftermiddagen ringde rektorn och jag fick jobbet!!! Så börjar på måndag, äntligen! Shit va glad jag blev :)

 

Men till idag så hade jag lite julkortsidéer som jag bara var tvungen att testa. Så gick först ner till stan för att inhandla lite julpynt och ett par byxor till Tino till fotograferingen. Denna gång var det 100 ggr lättare att fota Tino och det var tack vare alla dessa julgranskulor! Dessa kulor var såklart roliga att smaka på, kasta rundor och leka med. Problemet denna gång var att det var så molnigt ute så det blev inte alls något bra ljus i rummet som det var igår när jag hade babyfotograferingen. Blev ändå några fina bilder, men måste sluta nu då New Moon börjar på 5:an. Hej så länge! 

 
Foto: Magdalena Blixt (Jag) / Modell: Tino Fongin Blixt 
Canon EOS 600D / Canon EF 50mm f/1,4 USM
 
 

Kram 

Kommentarer
Postat av: Angus

Åh grattis!!! Superfina bilder

Svar: Tack så jättemycket :)
Magdalena Blixt

2012-11-08 kl. 11:26:27
URL: http://angusfoto.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se