Welcome beautiful autumn

Publicerat | Kategori: Personligt - Vardag
 
 

Just nu sitter jag med sista delen av fotokursen, har gått så himla snabbt! Så nu längtar jag tills barnfotograferingskursen kommer i oktober. Vad händer annars idag? Jo det blir shopping!!! Tyvärr inte till mig hehe, utan det är Tino som är i behov av höstkläder såsom jacka, överdragsbyxor, vantar, mössa etc. Ja allt som behövs till kallare väder. 

 

Sen så längtar jag även tills fredag då jag och Emma ska träffas, vi ska nämligen ut och fotografera! Yeah alltid lika kul :) Ska även på födelsedagsfest till helgen, så jag har underbara dagar framför mig. Hej så länge! 

 


Kram 


Kommentarer
Postat av: Angus

Massa skojjsigt framför dig :)

2012-09-26 kl. 17:20:22
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Fotograf Viktoria Wigenstam

Sv: Tack så mycket, vad glad jag blir :) Kul att du gillar den :)

2012-09-27 kl. 12:31:54
URL: http://viccivicci.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se