Fotovinst

Publicerat | Kategori: Övrigt - Tävlingar
 
Helt överraskande så vann jag ett fantastiskt pris, ett presentkort på hela 500 kr hos fotografen Erica Öberg. Så igår fick jag hem det. Vill ni se hennes underbart fina foton kolla då in hennes hemsida ACIRESFOTO. Har tänkt att boka in en tid för en familjefotografering, för har nog inte några riktigt fina bilder på min lilla familj tillsammans. Vilket vore toppen att få!!
 
Det lustiga är att jag aldrig aldrig brukar vinna, men nu så har jag vunnit detta fina presentkort och i somras vann jag ju min älskade kamera...så vem vet jag kanske bara har tur i fotograferingstävlingar, men inget mig emot ;)  
 
 
 

Kram 

Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se