Dagarna som gått

Publicerat | Kategori: Personligt - Tankar & DrömmarPersonligt - Vardag
 
Här på bloggen har det ekat tomt bland inläggen. Har inte alls haft orken att logga in här, bloggtorka!! Kan ju säga att jag är mycket mer aktiv på Flash Photo som uppdateras fler gånger i veckan. Så gilla gärna min sida så hade jag blivit jätteglad :D Men nu när jag äntligen har påbörjat ett nytt inlägg kan jag ju sammanfatta dagarna som gått med två höjdpunkter...min prins har fyllt två år och jag har premiärjobbat som bröllopsfotograf. Grymt kul! 
 
Denna söndag går mot sitt slut och jag måste verkligen sova, men kika gärna in här igen för jag kommer förmodligen uppdatera inom kort. Hej så länge!
 
Snygga converse Tino fick av sin moster i födelsedagspresent.
 
 

Kram 

Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

Namn: Magdalena Blixt
Ålder: 25
Bor: Ängelholm, Skåne

Yrke: Förskollärare och fotograf

Är en glad och kreativ tjej som älskar kaffepauser, mode, Thailand och att fynda på loppis. Men när jag i somras vann min Canon har jag nu blivit en ”fotonörd” och är helt förälskad i fotografering. Förutom mitt stora fotointresse så är min familj min kärlek. Sambo med min thaikille Aneek och tillsammans har vi vårt charmtroll Tino, född den 7 mars 2011. Så här i bloggen får ni följa mitt liv genom mina personliga foton & texter. Hoppas ni kommer trivas ♥

Intresserad av fotografering?
Kontakt: flashphoto@hotmail.se